Size Zero Tilburg

WELKOM BIJ SIZE ZERO

logo-sizezero-300_1

Size Zero introduceert als enige in Nederland het meest succesvolle apparaat van het moment inzake snel en moeiteloos afslanken! De effectiviteit van dit geweldige apparaat is wetenschappelijk bewezen. Wij van Size Zero garanderen het afslanken door middel van een combinatie van de Size Zero behandelingen en natuurlijk gezonde voeding!

Inmiddels gingen duizenden klanten je voor en danken hun strakke figuur aan de Size Zero Easy Shape Trainer; de nieuwste manier van figuurcorrectie en spieropbouw. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk  binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen.

 Wegens het succes van de machine heeft Size Zero onlangs salons geopend in Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp, Den Haag, Enschede, Rotterdam Kralingen, Rotterdam Centrum, Groningen, Den Bosch, Apeldoorn, Volendam, Utrecht, Gouda, Ridderkerk, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Tilburg, Breda, Almere, Gouda, Schiedam, Eindhoven, Leiderdorp, Laren, Heerhugowaard, Leeuwarden, Zaandam, Amstelveen, Arnhem, Zoetermeer, Nijmegen, Hoofddorp en Marbella SPANJE. Aangezien Size Zero een snel groeiend bedrijf is zullen er in de toekomst meerdere Size Zero salons geopend worden. Houd daarom onze website in de gaten.

 

We verwelkomen je graag in onze salon, gevestigd in Carre Hair & Beauty aan de koestraat 138, 5171 ZD Tilburg

06 29332993

Plan nu meteen een afspraak!